ВИЖТЕ КАК РАБОТИМ:

Искате ли да се уверите в професионализма на нашите служители?

Можете да направите това, като посетите някой от нашите обекти и наблюдавате напредъка на работата. Вижте оборудване, материали и изработка.

Цената на циментова замазка зависи от няколко показателя на избрания материал, площта на помещението и някои други. Нашата гъвкава ценова политика се допълва от висококачествена работа. Гаранцията е 5 години.

Приложение

Нпаравете онлайн запитване или се обадете на +359 886 20 88 78

Оглед на обекта

В рамките до три работни при вас идва специалист, който ще направи измервания за точните разходи за работа.

 

Изготвяне на договор

Изготвяме договор и се договаряме с вас , В наш офис или на място при вас.

Начало на работата

Доставяме материали, оборудване, след подписване договор в уговореният срок  и започваме работа

Междинни плащания

Междинни плащания се договарят в самото начало при подписване на настоящият договор.

Приключване на работата

След приключване на работата проверявате качеството и подписвате протокол, плащате  по какъвто и да е удобен за вас начин.

Цени с включени труд и материали

Всичко е включено на 100% в цената на подовата замазка!

Как протича процесът на полусуха подова замазка и какво включва?

Подравняване на замазката:

Излятият материал се изравнява на ръка, което гарантира повишена здравина и надеждност (с изключение на възможността за въздушни джобове)

Приготвеният разтвор:

Поставя на пода ,Количеството вода, използвано за приготвяне на разтвора, е строго контролирано. Гарантирано 100% съответствие на технологията.

Нивелиране:

Нивелир и лазерен нивелир ни помагат да осигурим идеално равна повърхност.

 

При полагане:

Изключена е възможността за просмукване на течност към долните етажи. Осигурено е задържане на влага, което е необходимо, за да може бетонът да изсъхне равномерно.

Довършителната фугираща смес:

Благодарение на този етап постигаме безупречно гладка повърхност, без най-малките неравности и неравности. Важно предимство на завършването на фугирането е добавената здравина на замазката.

Какъв е резултатът от прилагането на технологията?

Принципът е да се запълни покритието с бетон или цименто-пясъчен разтвор. Технологията изпълнява няколко задачи: действа като фундаментна плоча или индустриален под, използва се за изравняване на грубата основа.

Самото име „полусуха замазка“ казва, че технологията се основава на намаляване на количеството вода, необходимо за приготвяне на разтвора. Използва се минимално количество течност, чиято задача е да хидратира молекулите на цимента (трябва да се образува силна кристална връзка).